Nejnovější recenze ze sekce Mašinky a vagóny
Je to pěkná mašinka ,která jezdí dopředu i dozadu.Mašinka vyjede i na mosty a táhne 3-4vagónky,na rovince utáhne i 10 vagónků.Dřevěné kolejiště máme od jiného výrobce a mašinky na něm pěkna sedí a podjedou i na výšku most nebo tunel.
Je to pěkný vagonek s traktorem,dobré provedení.
- u Maxíka jsem hledala co jsem našla.viz. vlaková souprava.Splnobvala mé všechny požadavky na tento produkt
Produkt bych určitě doporučila.
Můj syn je s produktem velmi spokojen
- Dobré zpracování
Odolná hračka
- Super cena
Dítě si tento vagonek přálo,jsme spokojeni.
- je perfektní.doporučuji .
vyskoušel jsem ho,nemá chybu.chci vnukovi udělat panel 2000krát1000.velikost tohoto vlakuHO je vhodná pro menší kluky.vřele doporučuji.kupte dokud jsou.snad by mohlo být k němu víc doplnků jako domky,závory atd.
- rychle jednanie
kupili sme ho malemu
všechno bilo v pohodě!
MEHANO Vlak Boston Expres
Anonym
Přidáno: 31. prosince 2011
(naposledy upraveno 31. prosince 2011)
Zakoupeno v Maxíkovy hračky
- Skvělá regulace rychlosti, detailní zpracování lokomotivy a vagonu, a snadné sestavení tratě.
Prostě supééééér.
výborné
- zajímavý doplněk řady Chuggington
- vyšší cena
Zdá se mně, že je málo akční za vyšší cenu
- Jako entry model železnice je vyhovující
- Kvalita zpracování
Vláček jsem koupil pro 5. letého syna, který šílí po rychlovlacích. Myslím, že jako úvodní model splnil svůj účel. Předpokládám rozšíření...
- vyzkoušená kvalita
- krásný design
- vyšší cena, ale stojí za to
Krásná mašinka, která potěší naše drobečky a udělá radost i tím, že jezdí sama.
hodnotím zatím pouze obal, hračka čeká na "Ježíška"
- dobrá cena
- žádné
Vagénky jsem kupovala jako další příspěvěk do naší dřevěné vláčkodráhy
- tyto modely firmy Mehano jsou velmi kvalitní a současně velmi levné ve srovnání s jinými výrobci
- výborné jízdní vlastnosti, precizní provedení, dostatečná odolnost
- jsou kompatibilní se všemi systémy HO jiných výrobců (vyjma digitálně řízených)
- sada obsahuje i základní kolejivo a napaječ, takže lze hned jezdit
Jednoznačně doporučuji všem, kteří chtějí sobě nebo dětem pořídit precizně zpracovaný model slavného rychlovlaku, navíc s vynikajícími jízdními vlastnostmi, dobrým základním kolejivem a napaječem. V případě dětí doporučuji pořizovat až starším dětem nebo koupit nyní a uschovat do vyššího věku. Tyto modely už totiž pravděpodobně Mehano vyrábět nebude.
- - sedí na ostatní koleje HO
- - lze k tomuto modelu dokoupit ostatní vozy
- - na internetu je spoutu rad, jak panel rozšiřovat
- - reálně zpracovaný vlak ICE, vypadá reálně
- - motůrek v hnací lokomotivě je výkonný
- - nízká cena
- - je vhodný pro malé děti
- - dodatek k tomuto setu je podle mě odbitě provedený a jenom zbytečně zabírá místo
- - mezi námi modeláři už je známo, že firma Mehano nemá moc dlouhou životnost
Já osobně už si s mašinkami této úrovně nehraju. Nejideálnější je set věnovat nějakému menšímu dítěti, doporučuji kluka .=D Model je reálně zpracovaný a vypadá reailsticky. Jak už jsem zmiňoval v několika recenzích. Na těchto mašinkách je nejlepší to, že jsou nekonečně mnohokrát rozšiřovatelné a tak z nich lze postavit H-O-land. Model zatím slouží spolehlivě. U mého malého bratránka, kam pravidelně chodíme na návštěvy, vídám tento set celkem často. Jedna souprava vystačí k tomu ,aby si s ní díte vyhrálo. Pro začínající modeláře bych se podíval po nějakých vyhlášenějších značkách nebo ve vybraných obchodech na toto téma zaměřených. Ale jinak, pokud na další Vánoce tipujete co dát svému malému synkovi. Myslím, že je tento vláček vhodný !
- - vše děláno podle skutečné předlohy, protože tyto vozy můžete vidět například i na našich mezistátních rychlících, jak je "Jan Jesenuis" nebo "Vindobona", lokomotiva je německá - vnitrostátní
- - lokomotiva reaguje jenom na svoje vlny
- - vozy jsou v měřítku HO, které nabízí k dokoupení nekonečně mnoho vozů, včetně těch českých
- - vozy se během jízdy nerozpojují
- - pokud chcete konkrétně tyto vagóny, jsou k sehnání i samostatně
- - ovladač se nerozpadá a společně s lokomotivou nevynechává vlny ovládání
- - kovové podvozky s faktorem setrvačnosti
- - přibaleno poskromna kolejí
- - vysoká cena
- - Piko není výrobce uplně té největší kvality, co se týče vnitřku lokomotiv
- - DCC modely se nesmí míchat s analogem
Jak už je o těchto mašinkách známo, jsou všude dokupovatelné a jsou dobrou hračkou pro všechny děti, ale i pro ty odrostlejší. Největší význam mají tyto sety zejména pro začínající modeláře. Balení zachycuje klasickou německou lokomotivu, která je často vídána na německých vnitrostátních tazích, které jsou pokryty dvoukolejnou neelektrifikovanou tratí.
Ovšem jedna z nevýhod je, že mnoho lidí nalétává na jednu věc. Řady těchto modelů jsou totiž dvě. Jedna digitální (DCC - tato) a nebo analogový. Dnes už jsou většinou k dostání obě verze najednou, ale každá řada má jiné vlastnosti a digitál narozdíl od analogu už je lehko propojitelný s počítačem. Na to je ale potřeba nějaký expert.
Pokud jste pevně rozhodnuti si tohle balení pořídit, můžu vám ho doporučit !
- - individuální stavba kolejí
- - vše je vyrobeno z kvalitního materiálu
- - i když je výrobek původem z číny, o jeho životnost se nemusíte bát
- - vhdoné i pro malé děti
- - hračkou se nedá nějak vážně zranit
- - elektronika nezasahuje do prostoru vašeho dítěte
- - koleje nejsou pro elektrickým proudem
- - skombinovatelné s ostatními vláčky
- - lokomotiva vypadá reálně a je navržena podle existujícího modelu
- - vozy se nevykolejují
- - vysoká cena
- - děti nebaví si hrát moc dlouho s jednou lokomotivou a s jedním vozem, hračka rychle omrzí
Jde o ošizené balení hraček z řady vláčků pro malé děti. Samozřejmě, že vláček jezdí. A jezdí velmi dobře. Nestává se moc často, že se vykolejí. Každopádně se nemusíte bát o bezpečnost vašeho dítěte, protože s jakoukoli elektronikou se dítě nesetká. Hračka je vyorbena z kvalitní umělé hmoty, která vydrží sebemnší pády. Jedinou velkou nevýhodou, která je vidět na první pohled je, že je v balení jen jedna lokomotiva a jeden vagón, což mnoho dětí dokáže odradit a pak se hračka válí někde na skříni a stává se z ní akorát lapač prachu. Co se táče kvality je výrobek velmi dobý, ale jinak bych se přikloňoval k početnější variantě.
Velmi pěkná hračka za solidní cenu.