Nejnovější recenze ze sekce Mašinky a vagóny
- poměr cena-kvalita
Pěkné i odpovídající cena.
- Digitalizace
- Zvuk
- Modelová rychlost
- Pěkné zpracování
- Bandáže na dvou nápravách
Hezká mašinka jezdící modelovou rychlostí. Nevýhodou jsou bandáže na dvou nápravách, které velmi negativně ovlivňující sběr proudu, mašinka pořád někde stála. Na úplně ideálním kolejišti by možná jezdila bez problémů, ale takové má podle mne málokdo. Problém jsem provizorně vyřešil odstraněním bandáží a prohozením naprav s odstraněnými bandážemi na prostředky podvozků. Teď jezdí Sergej naprosto bez potíží. Prozatímní řešení proto, protože nápravy bez bandáží v současné době nemá na skladě ani výrobce.
- jednoduche ovladani
- krasny design
Skvělý vláček s ovládáním pro nejmenší. svítí, houká, jede :-) zkrátka paráda. mašinka i dálkové ovládání na 2 tužkové baterie.
Spokojenost.
- Velice pěkná lokomotiva
- Umí vytvářet vodní páru nezávadnou pro malé děti
- Velmi pěkná cena za takovou hračku
- Velmi dobré a kvalitní provedení
- Žádná
- Věrohodný zpracování
- Lehký
- Detaily doplněny
- Svižná jízda
- Spřáhla v dobré výžce
- Malé části se můžou lámat nebo oddělovat/padat
- Ten plast mi nešel otevřít (krabička)
- Fakt pěknej vagon
- No nevím jestli je to kus od kusu nebo to bylo u všech ale já na tom svém vagínu mám v podstatě nefunkční spřáhlo. Vypadla z nej pružina.
- A ještě je ta cena za mě přehnaná
- Dobrá cena, primeraná kvalita
- Zpracování
- nelze doplnit koncové osvětlení
- Detailní popisy a zpracování
- i přes dobré zpracování zde chybí oddíl na kola, i přes to že je zde napsáno že se jedná o vůz s oddílem na kola (interiér odpovídá spíše vozu řady B než Bd)
- Model byl doručen i s namontovanými doplňky
- Chcel som ich mať
- Páčia sa mi
Vagóny, ktoré som si kúpil sa mi páčia a chcol som ich mať na dráhe, ktorú so si so synom postavil.
PIKO co více dodat?
- Cenově výhodný komplet.
Vláček je super.
- Jediný vůz tohoto typu (nikdo jiný takový nevyrábí)
- Hodí se ke Krokodýlům, Hydrám ČSD 4. epochy
- U kinematik vyskakují pružinky
- Sedačky v interiéru jsou přilepeny k podlaze přes šroubky
Jde o pěkný vůz. Hlavně je to jediný dostupný na trhu tohoto typu pro osobní vlaky. Jinak máte jen rychlíkáče (Y), nebo Tatrovácké osobáky z 50./60. let.
Vozům zdá se ale s oblibou vyskakují pružinky kinematiky. Každá kinematika je uchycena dvěma pružinkami, celkem tedy 4 v každém voze. Mám 3 vozy, a po rozbalení jsem musel dvěma z nich pružinky nasazovat. Přístup k nim je ale přes interiér vozu - musíte sundat kastli a odšroubovat podlahu interiéru. Šroubky jsou ve středové uličce, ale ne přesně uprostřed. Jedna řada sedaček mi v obou vozech šroubky překrývala. Sedačky jsou navíc přilepené, takže je musíte opatrně odtrhnout, aby jste se ke šroubkům dostali. Až pod podlahou najdete uchycení pružinek kinematiky. Čepy, na které jsou pružinky nasazeny nejeví známky zářezu pro drátek očka pružinky, ani zpětného háčku, který by zabraňoval jejich vyskočení z čepu. Musíte nasadit a pak jen doufat, že se vám po čepu drátek pružinky neposune nahoru a znovu nevyskočí. Pak sestavit znovu interiér, přilepit sedačky - samy nedrží (místo lepidla jsem použil lepící kancelářské plastelíny, abych nemusel příště sedačky znovu vylamovat), a nasadit kastli. Bohužel po sestavení stačilo drnknout prstem do spřáhla, a pružinka opět vyskočila!
Brio Mohutná zlatá akční lokomotiva na baterie
Martin S.
Přidáno: 5. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v agatinsvet.cz
- Krásná zlatá mašinka
- Velice kvalitní
- Velice pěkná
- Velmi nízká cena za tak kvalitní a hezky provedenou hračku
- Žádná
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »