Nejnovější recenze ze sekce Mašinky a vagóny
- precizně zpracováno
- super, skvělá cena
Vagónky hezké. I když se jedná o "START" provedení, tak je velice hezky a precizně zhotoven.
krása
mohlo to být více reálné
precizní provedení
Dobrý, dítě to baví. Vláček je dle návodu konstruovaný jen pro jízdu po rovině. Po několika okruzích pískají kolečka.
- Doplnkova sada k vlackodraze.
- Doplnkove sady k vlackodraze.
- Vláček je tichý, uveze i několik vagónků dokonce. Doporučuji.
- nemám čas
Rappa Vlak žlutý RegioJet kov/plast 17cm na volný chod v krabičce 21x9,5x4cm
Přidáno: 14. února 2023
(naposledy upraveno 14. února 2023)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
je to pěkná hračka pro vnuka
Lokomotywa jest całkiem przyzwoicie wykonana. Wiadomo jak wszystko ma swoje plusy i minusy ale generalnie ja bym polecał.
kvalita
kvalita
- Oživení kontejnerové přepravy na kolejišti
- Na takovou firmu a cenu je to spíš jak dětský hráčkový set, málo údajů v potisku proti skutečné předloze
O kontejnery se hodně zajímám, nějaké modely v tomto směru mám za sebou a zde mi to přijde takové až hráčkovité. Málo tištěných údajů, co ve skutečnosti na kontejneru jsou.
- Hezký model v tomto měřítku
- Dobré jízdní vlastnosti
- Popravdě, zvuk po zkušenostech s lokomotivou řady 754 od této světové firmy jsem čekal lepší...
- Další zklamání je, že jde jaký model dneska už při digitální verzi má osvícení kabiny strojvedoucího či a to nepochopím, nemá červená koncová světla vůbec. Prostě v tomto směru Roco Sergej hodně zklamal.
Roco zas tak úplný začátečník v tomto měřítku není a Sergeje od této firmy máme prvního. Jsem znalec těchto lokomotiv v opravdovém rozchodu 1:1 a ten zvuk mě opravdu spíše zklamal.
Jinak lokomotiva po estetické stránce na vysoké úrovni, kromě zmíněného zvuku a absence koncových světel či osvícení kabiny nemám žádných dalších výhrad.
Piko TT DCC/ZVUK elektrická lokomotiva S499 "Laminátka" ČSD 47541
Radim, Výtopna Zdice
Přidáno: 4. února 2023
(naposledy upraveno 4. února 2023)
Zakoupeno v ITvlaky.cz
- Opravdu model na úrovni a stojí za to koupit snad brzy v další verzi
Piko v oblasti modelů TT zas tak známé není a tímto novým modelem udělalo nejen radost v bývalém Československu radost všem modelářům, ale i v Maďarsku, Bulharsku kde tyto lokomotivy úspěšně jezdí...
Je to určitě dobrý krok této firmy, v mnohém překvapila a předčila i kovanou konkurenci v tomto měřítku. Kdo jí okusí v digitálním a hlavně zvukovém světě, jen tak jí už z kolejiště neodstaví.
Těším se určitě na další verze a hlavně z posledních let barevných verzí od soukromých dopravců.
Pokud někdo váháte, běžte do této zvukové lokomotivy a určitě mě dáte za pravdu. Největší radost popravdě z toho má můj začínající modelář v šesté třídě, kdy už vnímá a umí s modely dobře zacházet. Zvukové "efekty" jsou na vysoké úrovni v této oblasti.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »