Nejnovější recenze ze sekce Mašinky a vagóny
Kupoval jsem již třetí kus tohoto typu. Lokomotiva je velmi silná, hodně toho utáhne.
Spokojenost
- Perfektní zpracování.
Moc brzo na hodnocení když sem to dnes vyzvedával
Že mají některé zboží vystavené na obrazcích ale ve skutečnosti je toto zboží nedostupné jako například Brio World 33884 Parní lokomotiva s vodní nádrží na baterie kde sem to na internetu chtěl koupit, ale větčinou toto zbozí je doposud nedostupné. Jinak vše co sem chtěl došlo v pořádku a včas akorát ta masinka Brio World 33884 Parní lokomotiva s vodní nádrží na baterie je dopusud nedostupná
- Jede jen osmičku. Jedna část dráhy zůstává mimo jízdu vláčku - ve chvíli, kdy z ní sjede, už se na ni nemá jak vrátit. A je jedno, jakým směrem vlak pošlete.
- Most nedrží příliš pohromadě. Pro někoho, kdo se bude jen dívat z dálky, jak vláček jezdí, je to v pohodě, ale pro dítě, které si chce s dráhou hrát to není. Most jsme stavěli co pět vteřin, protože při sebemenším pohybu dráhy spadl. (Vyřešili jsme dvěma hřebíčky a oboustrankou, ale teď se mostní část nevejde do krabice.)
Piko H0 Vůz na vápno Tm5605 54441
Přidáno: 9. února 2022
(naposledy upraveno 8. března 2022)
Zakoupeno v Vlaky Zezulka
Kvalita odpovídající ceně.
Krásně jezdí, dělá zvuky.
Vše je ok
- Vláček vydržel v rukou 2,5 leté dcery.
Koupeno jako doplněk ke stávající železnici Playtive.
Mašinka svítí světly, vydává zvuky, v dílně sama zastaví a nechá se "opravit" . Synovec byl nadšen.
Koupila jsem zlatou mašinku,ta funguje,přikoupila jsem pro 2. vnuka zelenou- bohužel nefunkční-velké zklamání na Vánoce
- Mašinka má otvor pro šroubek,kam se vkládá monočlánek v kraji hrany a šroubek nedrží kryt.
- 3 x delší kolejiště než nabízí ostatní prodejci za stejnou cenu
- funkční výhybky
Kvalitu použitého plastu ověří až čas
- Oba vnoučci byli s touto mašinkou pod stromečkem spokojení.
Jezdí i bez kolejí.
- Prostě poctivá německá kvalita. Jezdí moc hezky v celém rozsahu napětí z transformátoru, utáhne poměrně hodně vagonů, i při velké zátěži hezky sedí na kolejích. Překvapil mě velmi jednoduše a chytře vymyšlený gumičkový převod. Oproti klasice s plastovými ozubenými kolečky, které se časem "očešou" je gumičkový převod prakticky nesmrtelný (no, po nějaké době asi bude nutné vyměnit gumičky, což ale není problém)
- Jediná nevýhoda, která mě napadá (je to ale saozřejmost) - občas je nutné vyčistit kontakty (když sebou začne mašinka cukat). Stačí vatová tyčinka namočená v lihu (zabere to pár sekund) a vše je zase v nejlepším pořádku.
I když je to nejlevnější lokomotiva od firmy PIKO, někomu by se mohla zdát cena poměrně vysoká. Podle mě ale stojí za to si pár stovek připlatit, než kupovat nekvalitní výrobky z asijské produkce.
- Nákup byl doručen v pořádku a načas
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »